دوشنبه, 5 مهر 1400
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۸/۰۷
پیام تسلیت دكتر مهرداد بابایی بمناسبت شهادت مرحومه فاطمه شفیعی مقدم
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه در پیامی شهادت سرپرستار بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) نظرآباد را تسلیت گفت.

بسم رب الشهداء و الصدیقین...

شکوه و سربلندی ایران اسلامی، مرهون مجاهدت دلیرمردان و شیرزنانی است که در مکتب انسان ساز ولایت، درس عشق و ایثار و خدمت آموختند؛ آنان که با دل بریدن از تمامی تعلقات، به دعوتگاه یار شتافتند و برگ برگ دفتر هستی را با نام و یاد خود جلوه‌ای دیگر بخشیدند. شنیدن خبر عروج خالصانه همکار عزیزمان، پرستار گرانقدر خانم فاطمه شفیعی مقدم، بنده و همکارانم در مجموعه اورژانس البرز را سخت اندوهگین ساخت. اینجانب با قلبی مالامال از غم و اندوه، شهادت همکار عزیزمان را خدمت همسر داغدار و خانواده محترم آن مرحومه، خواهران و برادرانم در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) و تمامی همکاران مجموعه بهداشت و درمان استان تسلیت عرض نموده، از خداوند متعال برای خانواده ایشان و همکارانم صبر و شکیبایی و برای تمام پرسنل جان بر کفی که اکنون در میدان مبارزه با این بیماری منحوس و همه گیر هستند، سلامتی مسئلت می نمایم.

دکتر مهرداد بابایی

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه