دوشنبه, 5 مهر 1400
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
پیام تسلیت دكتر مهرداد بابایی بمناسبت درگذشت مرحوم احسان اصل دهقان
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه در پیامی شهادت مدیر حراست شبکه بهداشت و درمان نظرآباد را تسلیت گفت.

انا لله و انا الیه راجعون

این روزها، خبر درگذشت همکاران عزیزمان چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند. شنیدن خبر شهادت همکارمان جانباز گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، مسئول حراست شبکه بهداشت و درمان نظرآباد، مرحوم احسان اصل دهقان، ما را سخت اندوهگین ساخت. اما در برابر تقدیر حضرت پروردگار، چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست. اینجانب بر خود واجب می دانم ضایعه وارده را خدمت خواهر محترم سرکار خانم  الهیاری و  خانواده محترم آن مرحوم، همکاران گرامی در شبکه بهداشت و درمان نظرآباد و تمامی پرسنل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز تسلیت عرض نموده، از پروردگار متعال برای روح آن بزرگوار علو درجات و برای تمامی بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت نمایم.

دکتر مهرداد بابایی

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه